Craft CMS

Craft puts you in control...

Een contentmanagementsysteem (CMS) stelt u en uw team in staat om website-inhoud te organiseren en te bewerken via een eenvoudige, niet-technische interface. Craft CMS onderscheid zich van andere CMS'en in flexibiliteit, eenvoud en intuïtief gebruik. Maar Craft wil vooral uitblinken in de content first-aanpak.

Waarom een Craft CMS website?

Van de gebruiksvriendelijke interface tot de volledig aanpasbare backend, alles waarmee u communiceert, is ontworpen om logisch te zijn.

  • Dankzij Live Preview kunt u zien hoe uw inhoud eruit zal zien terwijl u ze schrijft.
  • Intuïtief configuratiescherm met semantische naamgeving.
  • Krachtige tools voor beeldbewerking en activabeheer.

Met tal van indelingsopties, conceptopslag, mobiel bewerken en Live Preview, helpt Craft je om snel geweldige inhoud te maken en alles onder controle te houden.

  • Ingebouwde vertaling en lokalisatie.
  • Bewaar in-progress inhoud als concept.
  • Definieer gebruikersrollen met elk hun eigen rechten.

Bekijk enkele van onze Craft CMS projecten

Features

Powerful relationships

Werken met relaties - of het nu gaat om items, categorieën, tags, gebruikers of zelfs door plug-ins geleverde elementtypen - is een consistente ervaring. Verbind alles met alles en schrijf nooit nog dubbele content.

Meerdere sites vanaf een enkele Craft-installatie

Beheer meerdere sites vanuit een enkele Craft-installatie. Sites kunnen worden gebruikt om inhoud voor verschillende landinstellingen te beheren, of ze kunnen voor volledig afzonderlijke websites van hetzelfde moederbedrijf zijn.

Localization done right

Alle inhoud wordt per site opgeslagen. Als u meerdere territoria wilt bedienen en bijhorende vertalingen nodig heeft, kan u met enkele klikken de site in die taal vertegenwoordigen.

Preview while you work.

Bekijk hoe uw inhoud eruitziet voordat deze live gaat met Live Preview, en deel uw werk met anderen met behulp van de deelknop.

User Management

Definieer gebruikersgroepen, beheersrechten, en sta optioneel openbare gebruikersregistratie toe met Craft Pro.

Plugin Store

Blader door een snelgroeiende verzameling plug-ins en installeer ze rechtstreeks vanuit het configuratiescherm. Commerciële plug-ins kunnen zelfs gratis worden uitgeprobeerd vanaf ontwikkel- of demo-domeinen.

Net zoals Qviro overtuigd van Craft CMS?